CASE STUDY

Google / YouTube

We were approached by Google to design, build and install a fully custom LED staircase for their flagship European HQ in Berlin. The staircase was a link between the YouTube studios and the main Google campus so provided a high footfall and key route within the building.

Resolution, serviceability and impact protection for staff and visitors were the key considerations through the project and, working with the architects, designers and main contractor, we created a fully bespoke mounting system using and tailored 2.5mm LED modules to meet this requirement perfectly.

Our solution, which consisted of 22 bespoke LED steps, was a ground-breaking achievement in showing the capabilities of LED display technology.

This solution was also fully designed, manufactured & tested in Europe.

Not only is it an elegant and seamless feature of their new offices, but also a stunning visual addition to this amazing space.